75% i tre månader hos Vimla

För dig som letar efter bra erbjudanden och kampanjer på mobilabonnemang kan det vara värt att besöka Vimlas hemsida just nu. De ebjuder för närvarande 75% rabatt på samtliga mobilabonnemang i 3 månader för nya kunder.

Vimla erbjuder riktigt billiga mobilabonnemang med sina ordinarie priser. Det hindrar dem dock inte från att nästintill ständigt ge rabatter för att locka till sig nya kunder. För det mesta är det ett rabatterat pris under en begränsad period. En rabatt på 75% är dock bättre än normalt. Så är du nyfiken på ett Vimla mobilabonnemang kan detta vara ett ypperligt tillfälle att testa dem. Speciellt med tanke på att de inte har några bindningstider. Är du inte nöjd med ditt abonnemang eller inte vill betala fullt pris kan du helt enkelt byta operatör igen när de 3 månaderna passerat.

Villkor för kampanjen

Som med alla kampanjer hos Vimla gäller detta erbjudande enbart för nya kunder. Rabatten gäller dock för samtliga abonnemang. Så oavsett om vill teckna ett nytt Vimla seniorabonnemang eller vanligt konsumentabonnemang får du 75% rabatt på ordinarie pris i 3 månader. Erbjudandet gäller fram till 1 juli.

💡 Tips: Följ Mobilabonnemangi.se på Twitter för att ta del av aktuella rabatter och erbjudanden.

Lämna en kommentar