Comviq senior

Här listar vi samtliga Comviq seniorabonnemang med deras aktuella priser och eventuella kampanjer. Observera att du inte behöver någon rabattkod för att ta del av dessa priser om du fyllt 55 år.

4 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-07-19

Senior
Surf
3 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
105 kr/mån
1 260 kr
1 260 kr
0 mån
Senior
Surf
10 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
145 kr/mån
1 740 kr
1 740 kr
0 mån
Senior
Surf
20 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
195 kr/mån
2 340 kr
2 340 kr
0 mån
Senior
Surf
40 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
225 kr/mån
2 700 kr
2 700 kr
0 mån

Comviq seniorabonnemang

Comviq erbjuder specifika abonnemang för alla som fyllt minst 55 år. Dessa så kallade seniorabonnemang är i princip identiska med Comviqs ordinarie abonnemang men med något mer förmånliga priser. 

Här kommer vi att granska Comviqs seniorabonnemang och vad som skiljer dem åt från övriga alternativ på marknaden idag. Vi tittar även närmare på hur deras priser står sig mot deras konkurrenter och hur du kan ta del av denna seniorrabatt.

Vad som ingår i alla seniorabonnemang

Väljer du ett Comviq seniorabonnemang ingår det alltid fria samtal och SMS inom Sverige. Som alla övriga abonnemang från Comviq är det Tele2s mobilnät som används och du kan spara eventuell oanvänd surf på alla seniorabonnemang utom det minsta. Du binder heller inte upp dig eftersom Comviq inte tillämpar varken uppsägnings- eller bindningstid.

 • OBS – Comviq har ett stort utbud av nya mobiltelefoner. Köper du en ny mobiltelefon tillsammans med ditt seniorabonnemang kommer det vara nödvändigt med en längre bindningstid för abonnemanget.

Skillnader mellan olika seniorabonnemang

Om du är intresserad av ett seniorabonnemang från Comviq erbjuder de idag fyra olika alternativ. Den primära skillnaden är mängden surf som ingår. Det finns dock ett par andra skillnader som är värda att poängtera. Som vi redan nämnt är det inte möjligt att spara surfen på Comviqs minsta seniorabonnemang. Även antalet fria utlandsminuter som ingår skiljer sig mellan de olika alternativen.

Priser på Comviqs seniorabonnemang

Rabatten du får som pensionär eller senior hos Comviq är liknande den du får hos exempelvis Fello eller Vimla. Det vill säga att du betalar lite mindre för den mängd data som ingår i abonnemanget. Så rabatten är egentligen inte i ett monetärt värde utan lite extra surf. I jämförelse med övriga seniorabonnemang har Comviq bra priser enligt oss. Det kan dock vara svårt att jämföra då i princip samtliga mobiloperatörer har diverse “lockpriser” för att attrahera potentiella nya kunder.

Nedan har vi listat samtliga Comviq seniorabonnemang med mängden data som ingår varje månad och till abonnemangets ordinarie pris.

Comviq seniorabonnemang

6 GB

95 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Ej spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviq +55 år

15 GB

175 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviqs abonnemang för pensionärer

30 GB

225 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviq 50 GB senior

50 GB

275 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på seniorabonnemang. Om du är intresserad av Comviqs aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Kampanjer på seniorabonnemang

Även Comviq har diverse kampanjer på sina seniorabonnemang. Så utöver en seniorrabatt kan du som ny kund få lite extra förmånliga villkor. Vanligtvis erbjuder Comviq en rabatt på sina seniorabonnemang för nya kunder. Denna rabatt är begränsad till ett antal månader och priset används ofta i marknadsföring för att locka till sig nya kunder med riktigt billiga seniorabonnemang. Visst är det intressant med rabatter men planerar du att behålla ditt mobilabonnemang under en längre tid rekommenderar vi att du även jämför de ordinarie priserna på abonnemangen du är intresserad av.

Täckning för Comviqs seniorabonnemang

Tecknar du ett mobilabonnemang hos Comviq är det Tele2s nät som kommer att användas för samtal och surf. Så om du är osäker på hur bra täckning Comviq har rekommenderar vi att du kontrollerar deras täckningskarta. Där kan du se Tele2s olika nät och vilken täckning de har i olika delar av Sverige. 

Teckna ett seniorabonnemang hos Comviq

Du behöver ingen rabattkod eller liknande för att kunna teckna ett seniorabonnemang från Comviq. Det enklaste sättet är att besöka deras webbplats och där välja “För seniorer (över 55 år)”. Du kommer då automatiskt få din seniorrabatt. Du väljer sedan hur mycket surf du vill ska ingå i ditt mobilabonnemang för att avsluta med diverse personuppgifter och eventuell information om du vill flytta med ett befintligt telefonnummer. 

Olika betalningsalternativ

När du slutför din beställning kommer det först att skickas en faktura för abonnemanget till den mailadress du har angivit. Comviq erbjuder dock flera andra betalningsalternativ efter att du betalt den första fakturan. Du kan exempelvis registrera ditt betalkort när du loggar in på Mitt Konto. Detta innebär att kostnaden för ditt seniorabonnemang betalas automatiskt varje månad och du behöver inte hålla koll på när dina fakturor förfaller. Comviq erbjuder även e-faktura, plusgiro och betalning med Swish.

Kundtjänst hos Comviq

Många så kallade lågprisoperatörer har en väldigt begränsad kundtjänst som kan innebära att du enbart kan maila dem om du har frågor eller stöter på ett problem. Comviq ger dig dock möjligheten att ringa deras kundtjänst och faktiskt få någon att prata med. Telefontiderna är dock begränsade till vardagar mellan 09:00 – 17:00. Men just möjligheten till telefonsupport är faktiskt något som många fortfarande uppskattar och något som särskiljer Comviq från flera andra operatörer. Utöver telefon kan du nå Comviqs kundservice via mail och chat. På deras hemsida finner du också mängder av värdefull information. Är du redan kund kan du dessutom administrera det mesta gällande ditt seniorabonnemang via Mitt Konto eller Comviqs app.

Comviq seniorabonnemang – FAQ

Comviqs seniorabonnemang

Vår förhoppning är att du redan fått svar på dina frågor men om så inte är fallet har vi sammanställt våra svar på några av de vanligaste frågorna som brukar dyka upp gällande Comviqs seniorabonnemang. 

Hittar du inte svaret på just din fundering går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 4.9 / 5. Antal betyg: 7

Inga betyg ännu

2 svar på ”Comviq senior”

  • Du anger ditt personnummer för att intyga att du är över 55 år när du beställer ditt seniorabonnemang hos Comviq. För att sedan få tillgång till Mitt Konto behöver du sedan ange ditt personnummer igen och verifiera dig med Mobilt BankID.

   Svara

Lämna en kommentar