Fello barn

Här listar vi samtliga Fello barnabonnemang med aktuella kampanjer och priser.

4 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-04-18

Barn
Surf
3 GB
Samtal & SMS
Fria
95 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 95 kr/mån
48 kr/mån
903 kr
1 140 kr
0 mån
Barn
Surf
14 GB
Samtal & SMS
Fria
155 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 155 kr/mån
78 kr/mån
1 473 kr
1 860 kr
0 mån
Barn
Surf
22 GB
Samtal & SMS
Fria
205 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 205 kr/mån
103 kr/mån
1 948 kr
2 460 kr
0 mån
Barn
Surf
35 GB
Samtal & SMS
Fria
265 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 265 kr/mån
133 kr/mån
2 518 kr
3 180 kr
0 mån

Fello barnabonnemang

Fello, som idag ägs av Telia, erbjuder en mängd olika mobilabonnemang. När det gäller barn erbjuder de barnets föräldrar eller målsman att teckna så kallade “barnabonnemang” till ett förmånligt pris. Det är i realiteten inte någon skillnad på dessa abonnemang mot övriga mobilabonnemang om vi enbart granskar funktionalitet. Däremot är det aningen mer förmånliga villkor. Vi tänker då primärt på mängden surf som ingår.

Mängden surf

Fello erbjuder idag fyra olika alternativ när det gäller mobilabonnemang för barn och ungdomar under 18 år. Den enda skillnaden mellan de olika alternativen är mängden surf och priset för abonnemanget. I jämförelse med Fellos vanliga konsumentabonnemang är priset för mängden surf aningen bättre. Så i realiteten får barn och ungdomar en mindre rabatt hos Fello.

Nedan har vi listat alla Fello barnabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Fello barn 3 GB surf

3 GB

95 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello barnabonnemang 10 GB

14 GB

155 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello barn & ungdom 18 GB

22 GB

205 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello mobilabonnemang barn 32 GB

35 GB

265 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info

Priser på Fellos barnabonnemang

På alla Fellos barnabonnemang ingår fria samtal och SMS inom Sverige. Ditt barn kan dessutom spara oanvänd surf och det finns inga uppsägningstider. Det som istället styr priset mellan deras olika barnabonnemang är enbart mängden surf som ingår varje månad.

I jämförelse med andra lågprisoperatörer ligger Fello riktigt bra till i pris. Speciellt om ditt barn inte har behov av så mycket data. Fellos minsta barnabonnemang är faktiskt ett av de absolut billigaste alternativen på marknaden idag. Så om du letar efter ett billigt barnabonnemang kan Fello vara ett intressant alternativ. 

Observera dock att det ingår relativt lite data i Fellos större barnabonnemang. Streamar ditt barn exempelvis mycket film kan det dessvärre inte vara tillräckligt. Du kan då alltid köpa till extra data men det kan tyvärr bli ganska kostsamt. Så om du tror att ditt barn har behov av väldigt mycket data kan det vara värt att jämföra Fellos erbjudande med exempelvis Hallon och Vimla.

Kampanjer på barnabonnemang

Liksom många andra mobiloperatörer har Fello nästan konstant kampanjer på sina barnabonnemang för att locka till sig nya kunder. Kampanjer för just barnabonnemangen skiljer sig dock sällan från kampanjerna för Fellos övriga abonnemang. I regel får du ett rabatterat pris under ett antal månader eller en extra surfpott. Just Fello har varit unika i sina kampanjer där det ibland låter dig som kund välja mellan ett reducerat pris eller en surfpott. Vad som är bäst av de alternativen låter vi vara osagt. Det beror helt enkelt på vilket av deras barnabonnemang du är intresserad av och hur mycket data ditt barn använder en normal månad.

 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på barnabonnemang. Om du är intresserad av Fellos aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Täckning för Fellos barnabonemang

Fello ägs av Telia och använder sig därför också av Telias nät. Som kund till Fello har du alltså tillgång till hela Telias 2G-, 3G- och 4G-nät. Just Telias nät är det fortfarande många som uppskattar. Inte minst om du bor i de norra delarna av landet. Visst har de övriga operatörerna för det mesta väldigt bra täckning men många anser att Telias täckning i Norrland är den bästa.

 • Tips – Om du är osäker på om Telia har bra täckning där du bor eller där ditt barn normalt befinner sig rekommenderar vi Fellos täckningskarta. Där kan du söka på kommun, ort, gata och postnummer för att kontrollera täckning där ditt barn vanligtvis spenderar sin tid.

Så tecknar du ett mobilabonnemang till ditt barn hos Fello

Som förälder eller målsman tecknar du ditt barns nya mobilabonnemang på Fellos hemsida. Du börjar med att välja mängden surf du önskar för att sedan påbörja registreringen av din beställning. Efter att du fyllt i ditt personnummer och dina kontaktuppgifter är det dags att välja telefonnummer. Du kan antingen välja ett helt nytt eller flytta med ett befintligt. Om du väljer att flytta med ett befintligt nummer är det viktigt att det är registrerat i ditt personnummer. Om det inte är det kommer inte porteringen att lyckas.

Fello erbjuder dig sen att välja startdatum för ditt barns mobilabonnemang. Du kan självfallet välja att abonnemanget ska aktiveras så snabbt som möjligt. Men du kan också välja ett startdatum längre fram i tiden. Detta kan så klart vara praktiskt om ditt barn redan har ett abonnemang som är på väg att löpa ut. Avslutningsvis väljer du hur du föredrar att betala för abonnemanget.

Betalningsmetoder

Fello erbjuder idag ett par olika alternativ när det gäller betalningen av ditt barns mobilabonnemang:

 • Mailfaktura – Väljer du mailfaktura som betalningsalternativ kan du sedan välja autogiro eller e-faktura genom din internetbank. Kostnaden för detta alternativ är 0 kr.
 • Pappersfaktura – Föredrar du en fysisk faktura är detta också möjligt. Observera att Fello kommer att fakturera dig 29 kr varje månad om du önskar att få en pappersfaktura hemskickad.
 • Kort – Som ett tredje alternativ kan du välja kortbetalningen. Då dras kostnaden automatiskt från ditt kort varje månad. Inga extra kostnader tillkommer om du väljer detta alternativ.

Observera att Fello kommer att genomföra en kreditkontroll om du väljer faktura som betalningsmetod.

Support hos Fello

Om du behöver support erbjuder Fello flera olika alternativ. Du kan självfallet maila deras kundtjänst men det erbjuder också en chat för snabba svar. Det går också att finna många svar på deras hemsida och via Mina Sidor kan du själv administrera det mesta som rör ditt barns abonnemang.

Något som särskiljer Fello från många av de övriga lågprisoperatörerna är att de dessutom erbjuder telefonsupport. Du kan nå Fellos kundtjänst alla helgfria vardagar mellan 08:00-16:00 på telefonnummer 0770-33 22 22.

Fello barnabonnemang – FAQ

Fello barnabonnemang

Om du planerar att teckna ditt barns första mobilabonnemang kan det så klart finnas mängder av frågor och funderingar. Därför har vi här försökt sammanställa våra svar på några av de vanligaste frågorna om Fellos olika barnabonnemang.

Hittar du inte svaret på din fråga går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 4

Inga betyg ännu

2 svar på ”Fello barn”

Lämna en kommentar