Fello senior

Här har vi sammanställt all information du kan tänkas behöva om du är intresserad av ett seniorabonnemang från Fello. Du finner även aktuella priser och kampanjer på samtliga Fello seniorabonnemang.

4 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-06-20

Senior
Surf
3 GB
Samtal & SMS
Fria
95 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 95 kr/mån
48 kr/mån
903 kr
1 140 kr
0 mån
Senior
Surf
14 GB
Samtal & SMS
Fria
155 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 155 kr/mån
78 kr/mån
1 473 kr
1 860 kr
0 mån
Senior
Surf
22 GB
Samtal & SMS
Fria
205 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 205 kr/mån
103 kr/mån
1 948 kr
2 460 kr
0 mån
Senior
Surf
35 GB
Samtal & SMS
Fria
265 kr/mån
Priset gäller i 5 månader, därefter 265 kr/mån
133 kr/mån
2 518 kr
3 180 kr
0 mån

Fello seniorabonnemang

Fello har idag riktigt billiga mobilabonnemang. Men utöver låga priser ger de även en form av seniorrabatt till alla som fyllt 55 år. I själva verket är priserna desamma som för de övriga abonnemangen men som senior får du aningen mer surf. Så priset per GB data som ingår blir lägre.

Likt övriga abonnemang från Fello finns deras seniorabonnemang i fyra olika utföranden. Det enda som skiljer dem åt är mängden surf som ingår. Ju mer surf du behöver desto dyrare blir mobilabonnemanget. I övrigt är alla abonnemangen identiska. För samtliga abonnemang kan du exempelvis spara din oanvända surf och ringa fritt inom Sverige.

Spara din oanvända surf

Eftersom du i princip enbart betalar för mängden surf har det blivit alltmer vanligt att mobiloperatörer låter dig spara surfen du inte använder en viss månad. Du har ju trots allt betalat för den. Fello var relativt sena med att implementera denna funktion men idag ingår den på alla deras seniorabonnemang.

Inga bindningstider

Det finns fortfarande vissa mobiloperatörer som “låser in” sina kunder genom långa bindningstider. Detta kan du helt undvika genom att välja Fello. Alla deras seniorabonnemang är fria från bindnings- och uppsägningstider. Är du inte nöjd med deras erbjudande kan du snabbt och enkelt säga upp ditt abonnemang.

Fria samtal och SMS

För samtliga mobilabonnemang från Fello ingår fria samtal och SMS inom Sverige. Deras seniorabonnemang är inget undantag. Dessutom har du fria SMS och MMS till alla operatörer i hela världen. Viktigt att påpeka är att fria SMS och MMS enbart gäller om du befinner dig i Sverige. Om du är utomlands kan det tillkomma kostnader beroende på vilket land du befinner dig i.

 • OBS – Fria samtal inom Sverige ingår i alla Fellos seniorabonnemang. Ringer du däremot ofta till utlandet kan det vara värt att kontrollera deras prislista för utlandssamtal. För vissa länder kan kostnaden vara relativt hög och det kan dessutom förekomma stora skillnader mellan olika mobiloperatörer.

Nedan har vi listat alla Fello seniorabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Fello senior 3 GB surf

3 GB

95 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello seniorabonnemang 10 GB

14 GB

155 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello pensionär 18 GB

22 GB

205 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Fello mobilabonnemang 55 år 32 GB

35 GB

265 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info

Priser på Fellos seniorabonnemang

Fello erbjuder billiga seniorabonnemang med fria samtal inom Sverige. Ordinarie pris på deras minsta abonnemang är faktiskt aningen lägre än det som exempelvis Vimla erbjuder. Så för pensionärer och seniorer över 55 år finns det få alternativ som är lika prisvärda. Det kan dock vara värt att påpeka att det ingår relativt lite surf på deras större abonnemang. Har du behov av mycket data kan det vara värt att jämföra Fello med Hallons och Vimlas alternativ för seniorer.

 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på seniorabonnemang. Om du är intresserad av Fellos aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Kampanjer och rabatter

Du behöver inte någon rabattkod eller vara medlem i en organisation för att få din seniorrabatt hos Fello. Du behöver enbart välja “Abonnemang för 55+” på deras webbplats för att få de bättre villkoren. Som du också kommer märka har Fello i princip alltid någon form av kampanj för nya kunder. Vanligtvis erbjuder de ett rabatterat pris under en begränsad period eller en extra surfpott.

Täckning på Fello seniorabonnemang

Fello använder sig av Telias nät för sina seniorabonnemang. Faktum är att Fello ägs av Telia sedan flera år tillbaka och du kan därför dra nytta av deras prisbelönta nät. Det finns fortfarande många som föredrar Telias nät över exempelvis Telenors och Tele2s. Inte minst i Norrland där det fortfarande är en vedertagen uppfattning att Telia har den bästa täckningen. Om du är osäker på hur Telias täckning är i de områden du normalt befinner dig rekommenderar vi att du kontrollerar deras täckningskarta.

Teckna seniorabonnemang hos Fello

För att teckna ett seniorabonnemang hos Fello behöver du besöka deras hemsida och genomföra din beställning online. Du börjar med att ange hur mycket surf du önskar på ditt abonnemang. Glöm inte att kontrollera att du också valt just seniorabonnemang. Du behöver sedan ange personnummer och e-post. Personnumret används som kontroll att du är över 55 år och därmed kan teckna ett seniorabonnemang.

Du får sedan ett val mellan att välja ett helt nytt telefonnummer eller att flytta med ditt befintliga nummer till Fello. Om du önskar att flytta ett befintligt nummer är det viktigt att just det numret är registrerat på dig. Om det inte är det kommer en nummerflytt inte vara möjlig. 

Innan du väljer betalningsmetod för ditt nya seniorabonnemang har du möjlighet att välja startdatum för abonnemanget. Vill du komma igång så fort som möjligt anger du detta och ditt nummer kommer att vara aktiverat inom ett par dagar. Du kan även välja ett startdatum längre fram i tiden. Detta kan så klart vara praktiskt om du planerar att ersätta ett annat mobilabonnemang som du fortfarande betalar för.

Alternativ för betalning

Om du tecknar ditt seniorabonnemang på Fellos hemsida kommer de erbjuda ett flertal olika alternativ gällande betalning:

 • Kortbetalning – Fello accepterar i princip alla större betalkort med undantag för American Express och Diners Club. Önskar du att använda ett Maestro-kort är det viktigt att det tillåter återkommande betalningar på internet.
 • E-faktura – För att kunna få e-faktura behöver du välja “Mailfaktura” när du tecknar ditt seniorabonnemang. Efter beställning kan du sedan välja e-faktura eller autogiro via din internetbank.
 • Pappersfaktura – Det är även möjligt att betala Fello genom en traditionell pappersfaktura. Observera att om du väljer detta alternativ tillkommer det en aviavgift på 29 kr varje månad.
 • Swish – Om du väljer e-post som avisering kan du sedan betala för ditt seniorabonnemang hos Fello med Swish. Det går även bra att betala med Swish om du önskar att beställa mer data en enstaka månad.

Fello kundtjänst

Många lågprisoperarörer har en begränsad kundtjänst för att på så sätt kunna hålla nere sina kostnader. Fello är dock ett undantag. Utöver mail och chat kan du även ringa deras kundtjänst om du stöter på några problem med ditt seniorabonnemang. Något som verkar vara uppskattat då Fello har betydligt bättre omdömen är flera andra operatörer i deras prissegment. 

Du kan nå Fellos kundtjänst via telefon alla helgfria vardagar mellan 08:00-16:00 på telefonnummer 0770-33 22 22. Det är även möjligt att administrera de flesta ärenden som rör ditt abonnemang genom att logga in på “Mina Sidor”

Fello seniorabonnemang – FAQ

Fello seniorabonnemang

Allt fler mobiloperatörer erbjuder olika former av seniorrabatter. Förhoppningsvis har du redan fått svaren på eventuella frågor kring just Fellos erbjudande för seniorer. Men för säkerhets skull har vi här försökt svara på några av de vanligaste frågorna om deras seniorabonnemang. Om du inte hittar svaret på en specifik fråga är du mer än välkommen att skriva den i form av en kommentar längre ner på sidan. Vår ambition är alltid att återkoppla så fort som möjligt.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 4

Inga betyg ännu

2 svar på ”Fello senior”

 1. Kan jag behålla mitt nuvarande telefonnummer hos Telia om jag byter till ett seniorabonnemang från Fello?

  Svara
  • Hej Veikko,

   Det ska inte vara något problem för dig att behålla ditt befintliga nummer (så länge det är registrerat på ditt personnummer) om du väljer att byta till ett Fello seniorabonnemang. När du genomför din beställning på Fello.se anger du ”Ta med mitt egna nummer” och anger vilket telefonnummer det gäller. Fello kommer sedan sköta resten. Eftersom du har ett telefonnummer hos Telia (som också äger Fello) bör det gå snabbt.

   Svara

Lämna en kommentar