Hallon boostar både konsument- och företagsabonnemang

Hallon har som vana att ge nya kunder en rabatt på månadskostnaden under en begränsad tid. Nu lanserar de en kampanj med en rejäl rabatt på alla konsumentabonnemang samt ett lite mer sällsynt erbjudande på sina företagsabonnemang.

Om du letar efter ett riktigt billigt mobilabonnemang eller ett nytt företagsabonnemang kan det vara värt att kika lite närmare på de erbjudanden som Hallon lanserade idag.

Hallon konsumentabonnemang

Från och med idag erbjuder Hallon hela 75% rabatt på alla sina konsumentabonnemang. Det nedsatta priset gäller i 3 månader. Detta innebär att du exempelvis kan betala 24 kr per månad för ett mobilabonnemang med fria samtal och 4 GB data. Är du ute efter ett nytt barnabonnemang kan du teckna ett nytt abonnemang med 8 GB surf för 24 kr per månad. Priser som är svårslagna.

Att Hallon försöker locka till sig nya kunder med väldigt generösa rabatter hör inte direkt till ovanligheterna. Som alltid är det viktigt att påpeka att priset gäller under en begränsad tid och är du efter att jämföra mobilabonnemang bör du du titta närmare på det ordinarie priset som gäller efter att erbjudandet löpt ut. I Hallons fall är dock de ordinarie priser också väldigt konkurrenskraftiga.

Hallon företagsabonnemang

Hallon erbjuder även väldigt billiga företagsabonnemang. Deras företagsabonnemang lämpar sig bäst för det lite mindre företaget eller enmansföretaget. Hallon brukar dock sällan ha kraftiga rabatter på sina företagsabonnemang. Nu har de dock ett potentiellt intressant erbjudande. Alla företagsabonnemang kommer med en extra surfpott på 25 GB. Använder du relativt lite surf kan du exempelvis teckna ett företagsabonnemang för 99 kr per månad med 6 GB surf plus surfpotten på 25 GB. Då du kan spara din surfpott och eventuell oanvänd surf på abonnemanget kan detta vara ett riktigt bra erbjudande. Konsumerar du däremot väldigt mycket data blir just detta erbjudande lite mindre intressant.

Dagens kampanj för både konsument- och företagsabonnemang gäller fram till 31 mars 2022.

Lämna en kommentar