Hallon företag

Om du är ute efter ett riktigt billigt företagsabonnemang kan Hallon företag eventuellt vara det bästa alternativet. Hallon har idag fyra olika företagsabonnemang där skillnaden är mängden data som ingår.

3 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-04-18

Företag
Surf
10 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
129 kr/mån
1 548 kr
1 548 kr
0 mån
Företag
Surf
30 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
179 kr/mån
2 148 kr
2 148 kr
0 mån
Företag
Surf
150 GB
Samtal & SMS
Fria
Pris
269 kr/mån
3 228 kr
3 228 kr
0 mån

Om Hallon

Varumärket Hallon lanserades i Sverige 2013. Vid sin lansering skiljde sig Hallon åt från många av den tidens alternativ. De hade bland annat tagit bort bindningstider och pappersfakturor. De hade också ett mycket konkurrenskraftig pris på sina abonnemang. Hallon blev snabbt ett populärt alternativ för konsumenter som letade efter ett riktigt billigt mobilabonnemang. Under 2017 lanserade Hallon även företagsabonnemang. Även här var det låga priser och avsaknad av bindningstider som gällde. Men även om priserna på Hallons företagsabonnemang kan vara lockande finns det vissa begränsningar som gör att inte nödvändigtvis passar alla företag. Nedan kommer vi gå igenom både för- och nackdelar med Hallons företagsabonnemang.

Hallons olika företagsabonnemang

Om du och ditt företag vill byta till Hallon som mobiloperatör behöver du välja mäng data som ska ingå på mobilabonnemanget. Hallon har idag 4 olika alternativ och är ni flera anställda kan ni självfallet ha olika mängd data på olika abonnemang. Priser som kommuniceras på hemsidan är de som gäller och det är med andra ord en operatör man inte ber att få en offert av. Oavsett mängd data gäller alltid fria samtal och SMS inom Sverige och ingen bindningstid. Hallon tillåter dig även att spara oanvänd surf. Sparad surf och inga bindningstider är numera kutym bland konsumentabonnemang. Det är dock inte en självklarhet när det gäller företagsabonnemang. 

Hallons priser på företagsabonnemang

Hallon har ända sedan start konkurrerat med riktigt bra priser. Detta gäller även för företagsabonnemang. Jämförelser av företagsabonnemang kan dock vara lite knepig då större företag kan få betydande rabatter. Är du däremot ett mindre företag eller kanske ett enmansföretag kommer det vara svårt att få ett bättre pris än vad du får hos Hallon. Du slipper även offerter och förhandlingar. Alla får samma pris. Bra tycker vi.

Nedan har vi listat alla Hallon företagsabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Hallon företag

10 GB

129 kr/mån

  • Fria samtal & SMS
  • Spara surf
  • Ingen bindningstid
Mer info
Hallon mobilabonnemang småföretag

30 GB

179 kr/mån

  • Fria samtal & SMS
  • Spara surf
  • Ingen bindningstid
Mer info
Hallon mobilabonnemang för företag

150 GB

269 kr/mån

  • Fria samtal & SMS
  • Spara surf
  • Ingen bindningstid
Mer info

Hallons företagstjänster och begränsningar

Prismässigt ligger Hallons företagsabonnemang som sagt väldigt bra till. Hallons företagserbjudande är dock inte för alla. Till skillnad från vissa andra mobiloperatörer som inriktar sig mot företag erbjuder Hallon exempelvis ingen växellösning. Större företag med många anställda efterfrågar inte sällan en mobil växel. Har ditt företag däremot inte ett behov av en telefonväxel kan Hallon vara ett bra alternativ. En annan funktionalitet som kan vara intressant för företag är ett fast nummer. Hallon erbjuder inte heller detta i dagsläget. Det har dock andra typer av tjänster/produkter ämnade för företagare.

Övriga erbjudanden för företag

Utöver riktigt billiga företagsabonnemang erbjuder Hallon mobilt bredband och mobiltelefoner till dig som företagare.

Bredband

Om ditt företag inte behöver fiber eller om du jobbar från olika platser kan mobilt bredband vara en potentiellt bra lösning. Hallon erbjuder riktigt billigt mobilt bredband för företag. Du kan idag välja mellan fyra nivåer av data. På samma sätt som på företagsabonnemang och Hallon mobilabonnemang finns det inga bindningstider. Du sparar även oanvänd surf och kan ändra surfmängd om du så behöver.

Mobiler

Om du behöver en ny företagstelefon erbjuder Hallon ett relativt stort utbud av mobiler till sina företagskunder. Du kan köpa din mobil samtidigt som du tecknar ett nytt företagsabonnemang eller köpa den till ett befintligt nummer hos Hallon. Hallon erbjuder avbetalning över 24 månader för samtliga mobiltelefoner.

Hallons kundservice för företag

En anledning till att Hallon kan hålla så pass låga priser på sina företagsabonnemang är att de har en något begränsad kundservice. Du kan exempelvis inte kontakta deras support via telefon. Istället erbjuder de support via andra kanaler.

Chat

Istället för support över telefon erbjuder Hallon hjälp via chat. Deras chat är öppen vardagar mellan 09:00 – 18:00. Inte lika bra support som vissa andra mobiloperatörer erbjuder men har du inga återkommande frågor eller problem kan det vara ett fullgott alternativ. Självfallet går det också bra att maila Hallons kundservice.

Forum & hjälpcenter

Utöver chat och mail har Hallon ett utförligt forum och ett hjälpcenter. I forumet kan du som företagskund starta din egen tråd och ställa frågor eller komma med ett förslag. Du kan självfallet också svara på andra kunders frågor. I hjälpcentret finner du också lite mer utförliga svar på de vanligaste frågorna som Hallons företagskunder typiskt sett har.

Hallon företag omdömen

Ett bra sätt att få en överblick kring en mobiloperatörs omdömen är att kontrollera TrustPilot eller Reco. Tyvärr har Hallon inte en enskild del för recensioner och omdömen från företagskunder på dessa sajter. Dock kan det vara värt att påpeka att Hallon som mobiloperatör har anmärkningsvärt dåliga omdömen på exempelvis TrustPilot. Den primära källan till irritation är helt klart deras kundservice. Så om ditt företag har ett behov av snabb hjälp eller föredrar support över telefon kan det vara värt att se på andra alternativ trots de attraktiva priserna.

Tjänsten funkar som den ska men om man får problem eller vill ändra något så är man ensam i det. Kundservicen är inte till någon hjälp.

Alva, TrustPilot

Hallon företagsabonnemang – FAQ

Hallon företagsabonnemang

För dig som är intresserad av ett eller flera företagsabonnemang från Hallon har vi nedan försökt svara på några av de vanligaste frågorna.

Hittar du inte svaret på din fråga går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 4.8 / 5. Antal betyg: 6

Inga betyg ännu

1 svar på ”Hallon företagsabonnemang”

Lämna en kommentar