Hallon student

Om du är student erbjuder Hallon riktigt billiga studentabonnemang med mycket surf för pengarna. Vad som avgör månadskostnaden är mängden surf du önskar. Idag har Hallon fem olika alternativ för studenter.

Hallon student - 8 GB

8 GB

99 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Hallon studentabonnemang - 16 GB

16 GB

149 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Hallon för studenter

50 GB

249 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Studentrabatt från Hallon

100 GB

299 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Hallon student

200 GB

349 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Hallon studentabonnemang

Hallon hör helt klart till en av de mer prisvärda mobiloperatörerna med förmånliga villkor och mycket data. Som student får du dessutom en hel del extra surf för pengarna. Som med övriga Hallon mobilabonnemang kan du spara oanvänd surf. Du behöver heller inte binda ditt studentabonnemang då alla Hallons abonnemang är utan både bindnings- och uppsägningstid. Det finns förvisso andra billiga alternativ från exempelvis Fello men är du student och har behov av mycket surf är de få som kan konkurrera med Hallons priser.

Krav för att teckna ett Hallon studentabonnemang

Hallon har lite diffusa krav när det gäller vem som kan teckna ett studentabonnemang. Medans andra mobiloperatörer i vissa fall kontrollerar dina uppgifter mot CSN (exempelvis Vimla studentabonnemang) behöver du faktiskt inte styrka att du är studerande för att teckna ett studentabonnemang hos Hallon. Om du däremot vill byta till Hallon student från exempelvis ett Hallon barnabonnemang behöver du, eller den förälder som står registrerad på abonnemanget, kontakta deras support. I dessa fall kan de vara nödvändigt att intyga med ett student-ID.

Hallons priser på studentabonnemang

Hallon är en lågprisoperatör och ligger riktigt bra till i pris på alla deras mobilabonnemang. Det finns dock konkurrens. Inte minst om du är student. Men för den mängd data du får har Hallon helt klart ett av de mest attraktiva erbjudanden för studenter. Dessutom förmånliga villkor gällande sparad surf och avsaknad av bindningstider. En anledning till att Hallon kan ha så låga priser är deras något begränsade kundservice. Men är du ok med att ha en mobiloperatör som inte erbjuder telefonsupport kan Hallons studenterbjudande vara något att överväga.

Kampanjer och studentrabatter

Utöver att ha riktigt låga ordinarie priser för studenter har Hallon nästan regelbundna studentrabatter och erbjudanden. Som ny kund får du i regel ett reducerat pris under dina första månader som kund. Ibland kan de även erbjuda en extra surfpott för studenter. Alla dessa erbjudanden finns tillgängliga för samtliga studenter. I vissa fall har Hallon även extra förmånliga erbjudanden i samarbeten med olika studentorganisationer.

Samarbeten med studentorganisationer

Om du är student kan det vara viktigt att hitta det bästa priset. Som tur är finns det många företag som är villiga att erbjuda rabatter till just studenter. Via medlemsorganisationer som exempelvis Mecenat och Studentkortet kan du finna mängder av olika bra rabatter. Inte minst på studentabonnemang. 

Mecenat

Letar du efter studentrabatter är Mecenat en av de största aktörerna i Sverige idag. De förmedlar faktiskt rabatter till studenter från mer än 1 000 olika företag. Även Hallon har ett samarbete med Mecenat och ibland har de faktiskt ännu mer förmånliga erbjudanden via just Mecenat.

Studentkortet – STUK.CO

Studentkortet, numera STUK.CO, är en annan medlemsorganisation som fokuserar på erbjudanden och rabatter till studenter. Även här finns Hallon representerade. Som medlem i STUK.CO kan du under vissa perioder få ett lite extra bra erbjudande på ditt Hallon studentabonnemang.

Vanliga frågor om Hallon studentabonnemang

Om du är student och letar efter ett nytt mobilabonnemang kan det finnas skäl att utforska aktuella erbjudanden, rabatter och villkor. Här försöker vi svara på några av de vanligaste frågorna studenter brukar ha om Hallons erbjudande.

Vad händer med mitt Hallon studentabonnemang när jag slutar studera?

Som det ser ut i dagsläget kommer det inte hända något alls med ditt abonnemang när du slutar att studera. Hallon genomför inga kontroller för att verifiera att dina studier fortgår. Detta kan såklart ändras i framtiden men som det är idag kan du fortsätta med ditt studentabonnemang även efter din examen om du så önskar.

Har Hallon någon bindningstid på sina studentabonnemang?

Hallon har inga bindningstider på sina studentabonnemang. Du betalar förvisso din månadsavgift i förskott men är du inte nöjd kan du enkelt säga upp. Perfekt för dig som kanske känner dig osäker på exempelvis Tre täckning på det universitet eller högskola där du studerar.

Hur mycket surf går det att spara på Hallon studentabonnemang?

Hallon tillåter dig spara relativt mycket surf oavsett vilken typ av abonnemang du har hos dem. Som student kan du i dagsläget spara maximalt 100 GB. Det finns ingen begränsning i tid gällande hur länge du kan spara din surf. Observera att om du nedgraderar till ett månadsabonnemang med mindre surf förlorar du den surf du eventuellt har sparat.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 2

Inga betyg ännu

2 svar på ”Hallon student”

 1. Hej,

  Jag har ett vanligt mobilabonnemang hos Hallon där jag har ganska mycket surf sparad. Vet ni om jag får behålla den sparade surfen om jag byter till studentabonnemang?

  Svara
  • Hej,

   Det finns nog tyvärr en risk att du kommer förlora din sparade surf. Vi är dock inte säkra så vi rekommenderar att du kontaktar Hallons kundservice.

   Svara

Lämna en kommentar