Hallon student

Om du är student erbjuder Hallon riktigt billiga studentabonnemang med mycket surf för pengarna. Vad som avgör månadskostnaden är mängden surf du önskar. Idag har Hallon fem olika alternativ för studenter.

5 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-06-19

Student
Surf
10 GB
Samtal & SMS
Fria
109 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 109 kr/mån
49 kr/mån
1 068 kr
1 308 kr
0 mån
Student
Surf
20 GB
Samtal & SMS
Fria
159 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 159 kr/mån
79 kr/mån
1 588 kr
1 908 kr
0 mån
Student
Surf
50 GB
Samtal & SMS
Fria
259 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 259 kr/mån
129 kr/mån
2 588 kr
3 108 kr
0 mån
Student
Surf
100 GB
Samtal & SMS
Fria
309 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 309 kr/mån
149 kr/mån
3 068 kr
3 708 kr
0 mån
Student
Surf
200 GB
Samtal & SMS
Fria
359 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 359 kr/mån
179 kr/mån
3 588 kr
4 308 kr
0 mån

Hallon studentabonnemang

Hallon hör helt klart till en av de mer prisvärda mobiloperatörerna med förmånliga villkor och mycket data. Som student får du dessutom en hel del extra surf för pengarna. Som med övriga Hallon mobilabonnemang kan du spara oanvänd surf. Du behöver heller inte binda ditt studentabonnemang då alla Hallons abonnemang är utan både bindnings- och uppsägningstid. Det finns förvisso andra billiga alternativ från exempelvis Fello men är du student och har behov av mycket surf är de få som kan konkurrera med Hallons priser.

Krav för att teckna ett Hallon studentabonnemang

Hallon har lite diffusa krav när det gäller vem som kan teckna ett studentabonnemang. Medans andra mobiloperatörer i vissa fall kontrollerar dina uppgifter mot CSN (exempelvis Vimla studentabonnemang) behöver du faktiskt inte styrka att du är studerande för att teckna ett studentabonnemang hos Hallon. Om du däremot vill byta till Hallon student från exempelvis ett Hallon barnabonnemang behöver du, eller den förälder som står registrerad på abonnemanget, kontakta deras support. I dessa fall kan de vara nödvändigt att intyga med ett student-ID.

Hallons priser på studentabonnemang

Hallon är en lågprisoperatör och ligger riktigt bra till i pris på alla deras abonnemang. Det finns dock konkurrens. Inte minst om du är student. Men för den mängd data du får har Hallon helt klart ett av de mest attraktiva erbjudanden för studenter. Dessutom förmånliga villkor gällande sparad surf och avsaknad av bindningstider. En anledning till att Hallon kan ha så låga priser är deras något begränsade kundservice. Men är du ok med att ha en mobiloperatör som inte erbjuder telefonsupport kan Hallons studenterbjudande vara något att överväga.

 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på studentabonnemang. Om du är intresserad av Hallons aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Kampanjer och studentrabatter

Utöver att ha riktigt låga ordinarie priser för studenter har Hallon nästan regelbundna studentrabatter och erbjudanden. Som ny kund får du i regel ett reducerat pris under dina första månader som kund. Ibland kan de även erbjuda en extra surfpott för studenter. Alla dessa erbjudanden finns tillgängliga för samtliga studenter. I vissa fall har Hallon även extra förmånliga erbjudanden i samarbeten med olika studentorganisationer.

Nedan har vi listat alla Hallon studentabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Hallon studentrabatt

10 GB

109 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • Stöd för 5G
Mer info
Hallon mobilabonnemang för studenter

20 GB

159 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • Stöd för 5G
Mer info
Hallon studentabonnemang 50 GB surf

50 GB

259 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • Stöd för 5G
Mer info
Hallon studentabonnemang 100 GB data

100 GB

309 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • Stöd för 5G
Mer info
Hallon studentabonnemang mest surf

200 GB

359 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
 • Stöd för 5G
Mer info

Samarbeten med studentorganisationer

Om du är student kan det vara viktigt att hitta det bästa priset. Som tur är finns det många företag som är villiga att erbjuda rabatter till just studenter. Via medlemsorganisationer som exempelvis Mecenat och Studentkortet kan du finna mängder av olika bra rabatter. Inte minst på studentabonnemang. 

Mecenat

Letar du efter studentrabatter är Mecenat en av de största aktörerna i Sverige idag. De förmedlar faktiskt rabatter till studenter från mer än 1 000 olika företag. Även Hallon har ett samarbete med Mecenat och ibland har de faktiskt ännu mer förmånliga erbjudanden via just Mecenat.

Studentkortet – STUK.CO

Studentkortet, numera STUK.CO, är en annan medlemsorganisation som fokuserar på erbjudanden och rabatter till studenter. Även här finns Hallon representerade. Som medlem i STUK.CO kan du under vissa perioder få ett lite extra bra erbjudande på ditt Hallon studentabonnemang.

Hallon studentabonnemang – FAQ

Hallon barnabonnemang

Om du är student och letar efter ett nytt mobilabonnemang kan det finnas skäl att utforska aktuella erbjudanden, rabatter och villkor. Här försöker vi svara på några av de vanligaste frågorna studenter brukar ha om Hallons erbjudande.

Hittar du inte svaret på din fråga går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 6

Inga betyg ännu

2 svar på ”Hallon student”

 1. Hej,

  Jag har ett vanligt mobilabonnemang hos Hallon där jag har ganska mycket surf sparad. Vet ni om jag får behålla den sparade surfen om jag byter till studentabonnemang?

  Svara
  • Hej,

   Det finns nog tyvärr en risk att du kommer förlora din sparade surf. Vi är dock inte säkra så vi rekommenderar att du kontaktar Hallons kundservice.

   Svara

Lämna en kommentar