Halva priset på mobilabonnemang hos Chilimobil

Black Friday närmar sig och allt fler mobiloperatörer “vässar” sina erbjudanden. Nu är det dags för Chilimobil som erbjuder 50% rabatt på nästan alla av sina mobilabonnemang.

Chilimobil utmärker sig en aning från andra mobiloperaröter genom att erbjuda fri surf på flera av sina abonnemang. Att de nu erbjuder halva priset i 3 månader innebär därmed att du kan teckna ett mobilabonnemang med fri surf för endast 65 kr per månad de tre första månaderna. Observera dock att Chilimobil erbjuder fri surf i varierande hastighet. Det är ändå ett intressant erbjudande som, enligt vår mening, inte är riktigt lika “vasst” som nuvarande erbjudanden från Hallon och Vimla.

Villkor för kampanjen

Denna kampanj sträcker sig över hela november och för nästan alla Chlimobils mobilabonnemang. De abonnemang som är undantagna är företagsabonnemangen. Är du däremot intresserad av ett seniorabonnemang eller studentabonnemang gäller erbjudandet under förutsättning att du tecknar ett nytt abonnemang. Rabatten gäller inte befintliga kunder.

💡 Tips: Genom att följa Mobilabonnemangi.se på Twitter kan du snabbt och enkelt ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer från svenska mobiloperatörer.

Kommentar

Det är lite intressant att så många mobiloperatörer lanserar sina mest aggressiva kampanjer under november. Som konsument är det självfallet bra med en hög grad av konkurrens. Så även om de flesta aktörer erbjuder tidsbegränsade rabatter kan det finnas en del pengar att spara på att byta mobiloperatör.

Lämna en kommentar