Januariboost hos Hallon!

Black Friday och julhelgerna har passerat men det hindrar inte mobiloperatören Hallon från att fortsätta med kampanjer på sina mobilabonnemang. Denna gång ger de ett kraftigt reducerat pris på sina abonnemang i 3 månader.

Kampanjen, som startade idag, ger dig nästan 75% rabatt på ordinarie pris de tre första månaderna. För deras minsta ordinarie mobilabonnemang med 4 GB surf innebär det en månadskostnad på bara 25 kr per månad. Kampanjen gälla för samtliga Hallon mobilabonnemang med undantag för Hallon Företag. Detta innebär att du kan få 8 GB surf för bara 29 kr per månad om du fyllt 55 år via ett Hallon seniorabonnemang.

Detta är onekligen ett bra erbjudande men knappast det vassaste som Hallon marknadsfört den senaste tiden. Exempelvis ingår ingen surfpott vilket kan vara minst lika mycket värt som reducerat pris under några månader.

Villkor för kampanjen

Som alltid är Hallons kampanjer primärt skapade för att locka till sig nya kunder. Har du redan ett mobilabonnemang hos Hallon kommer du inte få ett reducerat pris. Kampanjen löper hela månaden ut och avslutas 31 januari. Det finns dock inte anledning att känna dig stressad då vi nästan vågar garantera att efter denna kampanj kommer det en ny som kommer vara minst lika bra.

💡 Tips: Genom att följa Mobilabonnemangi.se på Twitter kan du snabbt och enkelt ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer från svenska mobiloperatörer.

Lämna en kommentar