Kampanj med surfpott hos Hallon

Hallon startar mars med en ny kampanj där de erbjuder en extra surfpott till alla som tecknar ett nytt mobilabonnemang. 

Erbjudandet gäller för samtliga konsumentabonnemang men storleken på surfpotten skiljer sig åt en aning. Ju mer data du beställer till ditt mobilabonnemang ju större surfpott tillkommer. På de mindre abonnemangen ingår 30 GB extra surf för att sedan gå upp till maximalt 50 GB extra surf. Dessutom får du halva priset på abonnemanget de tre första månaderna.

Rabatter i pris kan ofta vara lockande men prisreduktionen är tidsbegränsad. Surfpotten kan du spara och för vissa kan den vara mer värd än rabatten i pris. Vi har tidigare skrivit om fördelarna med en surfpott och enligt oss är detta en bättre kampanj än vad många kanske tror. Så letar du efter ett nytt billigt mobilabonnemang kan detta vara en bra möjlighet.

Villkor för kampanjen

Som alltid när Hallon har en kampanj gäller det enbart för nytecknade mobilabonnemang. Det kan också vara värt att poängtera att du förlorar surfpotten och eventuell sparad surf om du “nedgraderar” till ett mindre abonnemang hos Hallon längre fram. Observera att kampanjen inte gäller Hallon företagsabonnemang.

Kommande prishöjningar?

Något vi tycker ska bli intressant att följa är om Hallon kommer följa Vimlas prishöjningar från tidigare i veckan. Hallon har alltid legat strax under Vimlas pris på deras minsta abonnemang men nu är alltså skillnaden större än vad den har varit historiskt.

Lämna en kommentar