Kampanj på mobilt bredband

Normalt fokuserar vi här på kampanjer och erbjudanden för olika mobilabonnemang. Men såhär i semestertider passar vi på att tipsa om ett bra erbjudande på mobilt bredband.

Hallon är en av få mobiloperatörer som idag erbjuder mobilt bredband. Det kan faktiskt vara ganska praktiskt för dig som spenderar semesterveckorna i sommarstugan eller husvagnen. Kampanjen Hallon startar idag ger dig halva priset på alla mobila bredband. Du kan välja surf från 5 GB till 200 GB. Perfekt för dig som vill kunna streama film på regniga dagar under semestern.

Det rabatterade priset gäller i två månader för att sedan återgå till ordinarie pris. Men precis som med Hallons mobilabonnemang är det ingen bindningstid. Du kan med andra ord nyttja erbjudandet under sommaren och sedan säga upp abonnemanget utan några extra kostnader.

Villkor för kampanjen

Som alltid när Hallon har en kampanj gäller detta erbjudande enbart för nytecknade abonnemang. Har du redan ett mobilt bredband från Hallon kommer du inte få ett reducerat pris. Erbjudandet gäller fram till 9 augusti.

Trevlig sommar!

Lämna en kommentar