Nya kampanjer från Fello och Comviq

Vi vågar påstå att sommaren har kommit till Sverige och då är det normalt lite lugnare när det gäller kampanjer på mobilabonnemang. Idag har dock Fello och Comviq valt att lansera nya erbjudanden som vi ändå tycker är värda att uppmärksamma.

Det rör sig som vanligt om reducerade priser under en begränsad tid men både Fello och Comviq har valt att erbjuda en rabatt under en lite längre tidsperiod än normalt.

Fellos kampanj

Fello erbjuder från och med idag alla sina abonnemang till halva priset i hela 5 månader. Det är betydligt längre än vad de normalt erbjuder ett reducerat pris på sina mobilabonnemang. Nu har Fello också valt att öppna upp för 5G på majoriteten av sina abonnemang så föredrar du Telias nät kan detta vara en intressant kampanj för dig.

Rent prismässigt ligger dock denna kampanj lite sämre än nuvarande kampanjer från Hallon och Vimla. Fello erbjuder dock kundsupport över telefon. Något som varken Hallon eller Vimla gör idag.

Comviqs kampanj

Comviq har valt att låta sin kampanj fortsätta på studentabonnemang. De har dock lanserat en kampanj på sina största ordinarie abonnemang. Nya kunder och de som byter från kontantkort till mobilabonnemang får där en rabatt i hela 12 månader. Och även om rabatten inte är speciellt hög blir besparingen helt ok om du väljer att vara kvar som kund hos Comviq ett helt år.

Våra tips

Starka rabatter kan alltid vara lockande. Vi vill dock passa på att tipsa om vår jämförelsetjänst där du kan jämföra mobilabonnemang utifrån årskostnad. Detta ger oftast en bättre överblick kring hur stark en kampanj faktiskt är. Glöm heller inte att kontrollera täckningskartor om du funderar på att byta till en mobiloperatör som använder ett mobilnät du inte använt tidigare.

Lycka till!

Lämna en kommentar