Och så startar Black Month hos Hallon

Vi har nu kommit in ett par dagar i november och då väljer Hallon att starta en väldigt intressant kampanj. Hallon erbjuder från och med idag ALLA sina mobilabonnemang för enbart 9 kr per månad under de första tre månaderna.

För bara två dagar sedan skrev vi om att Black Month startar hos Vimla. Deras erbjudande var riktigt starkt så det är nog inte så långsökt att tro att denna kampanj är ett direkt svar från Hallon. Just Hallon och Vimla är de största av dagens lågprisoperatörer och deras kampanjer liknar varandra mer ofta än sällan. Men om vi jämför deras olika erbjudanden för Black Month är nog Hallons erbjudande aningen starkare. I alla fall om du har behov av mycket data. Exempelvis betalar du bara 9 kr för ett mobilabonnemang med 100 GB surf. 

Priset 9 kr gäller alltså för ALLA abonnemang. Oavsett om du är intresserad av Hallon Barn, Hallon Senior, Hallon Student eller Hallon Företag betalar du bara 9 kr per månad i tre månader. Att Hallon väljer att även inkludera sina företagsabonnemang i denna kampanj är lite anmärkningsvärt. Ett bra tillfälle om du är en småföretagare som vill spara lite på dina mobilräkningar.

Villkor för kampanjen

Som alltid när det gäller kampanjer från Hallon gäller dessa priser enbart för nya abonnemang som tecknas. Är du redan en befintlig kund kommer du fortsätta att betala deras ordinarie priser. Har du däremot funderat på att byta till Hallon från en annan mobiloperatör kan detta vara ett bra tillfälle. Speciellt om du har behov av mycket data. Du behöver dock inte känna någon stress. Kampanjen kommer rulla på under hela november.

Kommentar

Konkurrensen mellan Hallon och Vimla är så klart bra för oss konsumenter. Frågan är nu om Vimla kommer spetsa sitt erbjudande? Oavsett om det gör några korrigeringar eller inte så kan november vara en bra månad att byta mobiloperatör. Det kan faktiskt finnas en hel del pengar att spara vilket kan vara välkommet för många i dessa tider.

Lämna en kommentar