Telness erbjuder företagsabonnemang för 1 kr/mån

För konsumenter är det mer regel än undantag med rabatter under de initiala månaderna som ny kund. När det gäller företagsabonnemang är det dock inte lika vanligt. Telness har dock för närvarande en riktigt aggressiv kampanj.

Just nu kan du faktiskt teckna ett företagsabonnemang för enbart 1 kr per månad hos Telness. Priset gäller i tre månader oavsett mängd surf du väljer. Efter de initiala månaderna betalar du sedan ordinarie pris. Då Telness inte har någon bindningstid kan detta vara ett ypperligt tillfälle att testa dem som operatör för ditt företag. 

Denna typ av kampanjer är relativt ovanliga. Med undantag för Hallon företagsabonnemang är det ytterst sällan operatörer ger dessa typer av rabatter på företagsabonnemang. Så går ditt företag i tankarna på att byta operatör kan detta vara rätt tillfälle.

Villkor för kampanjen

Denna kampanj gäller enbart för nya kunder till Telness. Du kan teckna obegränsat med antal abonnemang för ditt företag. Kampanjen gäller för samtliga abonnemang och pågår fram till 31 Maj 2022 med sista aktiveringsdatum innan 31 augusti 2022.

Lämna en kommentar