Vårkampanj hos Hallon företag

Är du en småföretagare som letar efter ett billigt företagsabonnemang kan Hallon vara rätt mobiloperatör för dig. Just nu har de en kampanj som gör deras erbjudande ännu lite bättre.

Hallon har pressat priserna på mobilabonnemang ända sedan deras lansering 2013. När det väl valde att lansera företagsabonnemang var det också via låga priser som de försökte nå nya företagskunder. Till skillnad från deras konsumentabonnemang har de dock sällan kampanjer på sina företagsabonnemang. Just nu har det dock en helt ok kampanj där alla nya kunder får en extra surfpott på 25 GB.

Villkor för kampanjen

Den extra surfpotten på 25 GB gäller på samtliga Hallon företagsabonnemang. Så använder du relativt lite data kan du antagligen klara dig ganska länge med deras minsta abonnemang där det ingår 6 GB surf per månad. Detta abonnemang kostar 99 kr per månad exklusive moms. Ett svårslaget pris på ett mobilabonnemang för företagare. Som med alla abonnemang kan du spara oanvänd surf som ingår på abonnemanget. Detta erbjudande gäller enbart för nyregistrerade abonnemang och kampanjen pågår fram till 16 maj.

För vem passar Hallons företagsabonnemang?

Hallon erbjuder ett billigt och enkelt alternativ för företag. Har ni behov av en telefonväxel eller mer avancerade lösningar är Hallon inte rätt alternativ. Då rekommenderar vi exempelvis Telness eller Tre. Har du däremot enbart behov av ett billigt företagsabonnemang är Hallons erbjudande svårslaget. Med eller utan en extra surfpott.

Lämna en kommentar