Vimla barn

Vimla har specifika abonnemang för barn under 18 år. Dessa mobilabonnemang har mycket förmånliga priser och finns idag med sex olika nivåer av surf.

Vimla barn

1 GB

90 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla barnabonnemang

8 GB

110 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla mobilabonnemang för barn

12 GB

140 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla rabatt för barn under 18 år

18 GB

180 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla abonnemang ungdom

25 GB

220 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla mobilabonnemang ungdomar

75 GB

310 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla barn & ungdomsabonnemang

Utöver att ge rabatter till studenter och seniorer har Vimla även förmånliga mobilabonnemang för barn och ungdomar under 18 år. Dessa barnabonnemang är “konstruerade” ungefär på samma sätt som Vimlas studentabonnemang. Det vill säga att du får mer surf till samma eller billigare pris än på Vimlas vanliga konsumentabonnemang. Vimlas barnabonnemang skiljer sig dock en aning från deras studentabonnemang eftersom ungdomar under 18 år inte får ingå i avtal. De har också ett extra surfnivå där de erbjuder väldigt lite surf men till ett mycket förmånligt pris.

Krav för att teckna ett Vimla barnabonnemang

Att kalla det för ett barn- eller ungdomsabonnemang är egentligen lite vilseledande. Om du ännu inte fyllt 18 år får du inte rent juridiskt teckna ett mobilabonnemang. Istället är det en av barnets föräldrar eller målsman som behöver teckna abonnemanget. Det betyder också att barnets namn inte kommer finnas med i diverse register eller nummerupplysningstjänster. Hos Vimla kan du som förälder alltså teckna ett mobilabonnemang åt ditt barn till ett förmånligare pris. För att ta del av priset ska ditt barn vara under 18 år. Men eftersom det är du som förälder som står på abonnemanget är det svårt för Vimla att faktiskt kontrollera åldern på ditt barn.

Vimlas priser på barnabonnemang

Alla Vimlas mobilabonnemang ligger mycket bra till i pris om du har hänsyn till hur mycket surf som ingår. Deras erbjudande för barn och ungdomar under 18 år är också mycket förmånligt. Att Vimla erbjuder ett barnabonnemang med bara 1 GB surf innebär dessutom att de har ett av de absolut billigaste mobilabonnemangen på marknaden idag. Behöver ditt barn mer surf än så finns det fortfarande flera prisvärda alternativ från Vimla. Det finns med andra ord en del pengar att spara för dig som förälder genom att teckna ett specifikt barnabonnemang till ditt barn.

Kampanjer och rabatter för barn

Alla mobiloperatörer jobbar hårt för att locka till sig nya kunder. Vimla är inget undantag. I regel har de specifika kampanjer för alla nytecknade mobilabonnemang där du får ett rabatterat pris under de första månaderna som kund. Ibland kan det även ingå en surfpott eller liknande för att göra kampanjen extra lockande. När det gäller Vimlas barnabonnemang använder de sig i stort sett av samma typ av kampanjer. Detta innebär att du som förälder kan få ett lite bättre pris eller erbjudande under en begränsad period. Observera att efter kampanjperioden försvinner rabatten och du betalar sedan ordinarie pris. I Vimlas fall är dock ordinarie pris fortfarande mycket billigare än många konkurrerande alternativ.

Vanliga frågor om Vimla barnabonnemang

Inte alla mobiloperatörer erbjuder barnabonnemang. Så funderar du på att teckna ditt barns första mobilabonnemang kan det säkert finnas en och annan fundering kring vilket det bästa alternativet är. Nedan försöker vi svara på några av de vanligaste frågorna kring just Vimlas erbjudande.

Vad händer med Vimlas barnabonnemang när mitt barn fyller 18?

Det är du som förälder eller målsman som står registrerad på abonnemanget. Vimla har ingen möjlighet att se om ditt barn fyllt 18 år. Däremot behöver du meddela Vimla om du vill att abonnemanget ska skrivas över till ditt barn när hen fyllt 18. Har hen inte börjat studera kommer kommer hen följaktligen bli av med det mer förmånliga priset.

Kan jag byta från kontantkort till ett Vimla barnabonnemang?

Vimla erbjuder för närvarande enbart mobilabonnemang. Har ditt barn idag ett kontantkort hos en annan mobiloperatör är det möjligt att behålla numret. För att du ska kunna portera ditt barns befintliga numret till Vimla behöver det vara registrerat på den förälder eller målsman som tecknar barnabonnemanget hos Vimla.

Har Vimla någon uppsägningstid på sina barnabonnemang?

Vimla har varken bindnings- eller uppsägningstider på sina mobilabonnemang. Du kan med andra ord testa om Vimlas abonnemang känns bra för ditt barn. Visar det sig att du eller ditt barn av någon anledning inte är nöjd går det enkelt att säga upp abonnemanget.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 1

Inga betyg ännu

Lämna en kommentar