Vimla senior

Vimla erbjuder riktigt billiga mobilabonnemang. Har du fyllt 55 år kan du dessutom få ännu förmånligare pris genom att teckna ett så kallat seniorabonnemang. Vimla erbjuder idag fem olika alternativ för dig över 55 år.

5 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-05-20

Senior
Surf
3 GB
Samtal & SMS
Fria
100 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 100 kr/mån
20 kr/mån
880 kr
1 200 kr
0 mån
Senior
Surf
8 GB
Samtal & SMS
Fria
130 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 130 kr/mån
20 kr/mån
1 120 kr
1 560 kr
0 mån
Senior
Surf
14 GB
Samtal & SMS
Fria
160 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 160 kr/mån
20 kr/mån
1 360 kr
1 920 kr
0 mån
Senior
Surf
25 GB
Samtal & SMS
Fria
220 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 220 kr/mån
20 kr/mån
1 840 kr
2 640 kr
0 mån
Senior
Surf
75 GB
Samtal & SMS
Fria
300 kr/mån
Priset gäller i 4 månader, därefter 300 kr/mån
20 kr/mån
2 480 kr
3 600 kr
0 mån

Om Vimlas seniorabonnemang

Vimla är ett varumärke som ägs av Telenor. Sedan starten 2014 har de fokuserat på att sälja sina mobilabonnemang online till ett mycket billigt pris. Utöver deras vanliga mobilabonnemang erbjuder de även rabatter för större kundgrupper som exempelvis studenter, seniorer och pensionärer. När det gäller deras seniorabonnemang behöver du dock inte vara pensionär. Kravet är enbart att du fyllt 55 år. Själva seniorabonnemangen hos Vimla skiljer sig inte på något funktionellt sätt från deras vanliga abonnemang. Istället är det ett rabatterat pris där priset för den surf du behöver blir billigare. På samtliga av Vimlas seniorabonnemang ingår fria samtal och SMS inom Sverige.

Bindnings- och uppsägningstider

Som med övriga Vimla mobilabonnemang har seniorabonnemangen varken bindnings- eller uppsägningstid. Detta är numera relativt normalt men Vimla var faktiskt en av de första mobiloperatörerna att helt slopa bindningstider. Detta är så klart bra och det gör det enkelt att testa Vimla senior. Är du av någon anledning inte nöjd kan du enkelt säga upp och byta till en annan operatör.

Priser på Vimlas seniorabonnemang

Priserna du får hos Vimla som senior är mycket konkurrenskraftiga. Det är egentligen bara Karma Mobil och Hallons seniorabonnemang som ligger i samma prisklass för den mängd surf som ingår. Har du däremot ett mobilabonnemang hos exempelvis Telia eller Tele2 finns det antagligen en hel del pengar att spara.

Rabatter och kampanjer

Utöver att ordinarie priser på Vimlas seniorabonnemang är låga har de återkommande kampanjer med extra rabatter. Normalt får du ett kraftigt reducerat pris under ett antal månader. Efter den initiala perioden betalar du sedan ordinarie pris. Dessa så kallade lockpriser är relativt vanliga idag men när det gäller Vimla kan du känna dig trygg med att deras ordinarie priser också ligger bra till i pris. Observera att dessa kampanjer enbart  gäller för nytecknade mobilabonnemang.

Nedan har vi listat alla Vimla seniorabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Vimla senior 3 GB

3 GB

100 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Vimla seniorabonnemang 7 GB

8 GB

130 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Vimla mobilabonnemang 55 år

14 GB

160 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Vimla pensionärsabonnemang 25 BG

25 GB

220 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Vimla seniorrabatt

75 GB

300 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på seniorabonnemang. Om du är intresserad av Vimlas aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Så tecknar du ditt seniorabonnemang hos Vimla

Om du är intresserad av att byta till Vimla senior kan du inte göra det i en fysisk butik. Du behöver teckna ditt mobilabonnemang på deras hemsida. Själva förfarandet är dock relativt enkelt. Du börjar med att välja hur mycket surf du vill ska ingå på ditt seniorabonnemang. Sedan väljer du om du vill flytta med ditt befintliga nummer eller så väljer du ett nytt. Sedan behöver ange ditt personnummer och bekräfta via BankID. På så sätt kan Vimla verifiera att du är 55+. Efter du angivit din mailadress är det dags att ange betalkort. Så fort betalningen är genomförd kommer du få dina inloggningsuppgifter till Mitt Vimla via mail. Ditt nya SIM-kort skickas direkt via posten.

Support hos Vimla

En anledning till att Vimla kan hålla så pass låga priser är att det enbart säljer sina mobilabonnemang online. En annan anledning är den något begränsade supporten. Vimla erbjuder exempelvis ingen support över telefon. Istället hänvisar de till sin chat eller mail. På sin webbplats har de också mängder av information som svarar på de vanligaste frågorna. Dessutom har de ett forum där du kan ställa frågor eller besvara frågor från andra kunder. Men även om det finns hjälp att tillgå online är det många som känner en viss trygghet med att det går att prata med någon om man stöter på problem. Om detta är viktigt för dig kan det vara värt att överväga om Vimla är rätt mobiloperatör för dig.

Vimla seniorabonnemang – FAQ

Vimla seniorabonnemang

Sitter du idag med ett dyrt mobilabonnemang och funderar på att byta till Vimla senior? Då kan det säkert finnas en och annan fråga eller fundering. Nedan har vi försökt svara på några av de vanligaste frågorna om Vimlas seniorabonnemang.

Hittar du inte svaret på din fråga går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 4.6 / 5. Antal betyg: 8

Inga betyg ännu

3 svar på ”Vimla senior”

  • Hej Ingrid, det är tyvärr inte möjligt idag. Vimla har nämnt att detta är något de vill lansera men än så länge är det inte möjligt.

   Svara
 1. Jättenöjd med Vimla! Har aldrig haft några problem och betalar halva priset i jämförelse med mitt tidigare abonnemang hos Telia.

  Svara

Lämna en kommentar