Vimla student

Vimla har specifika abonnemang för studenter. Dessa mobilabonnemang har mycket förmånliga priser och finns med fem olika nivåer av surf.

Vimla student

8 GB

110 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla studenabonnemang

12 GB

140 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla studentrabatt

18 GB

180 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Studentabonnemang från Vimla

25 GB

220 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla abonnemang för studerande

75 GB

310 kr/mån

✔️ Fria samtal & SMS
✔️ Spara surf
✔️ Ingen bindningstid

Vimla studentabonnemang

Som student har du möjlighet att teckna ett mer förmånligt abonnemang med mer surf till samma eller ett billigare pris. Det säkraste sättet att ta del av rabatten är att teckna just ett studentabonnemang för att erhålla rabatten. Vimla själva menar att du kan teckna ett vanligt abonnemang och ändå få studentrabatten. Anledningen till detta är att du behöver ange ditt personnummer och från detta kan sedan Vimla avgöra om du har rätt till studiemedel från CSN.

Krav för att teckna ett Vimla studentabonnemang

För att kunna ta del av Vimlas studentabonnemang behöver du vara registrerad hos CSN. Du behöver med andra ord genomföra studier som är “sanktionerade” av CSN. Vimla har tillgång till deras register och kan på så sätt kontrollera om du verkligen är en student. Detta görs dock enbart när du tecknar ditt abonnemang. Vimla kontrollerar inte kontinuerligt att du faktiskt studerar vilket faktiskt gör det möjligt att ha ett studentabonnemang hos Vimla även efter du har avslutat dina studier.

Vimlas priser på studentabonnemang

Vimla erbjuder riktigt billiga mobilabonnemang. Speciellt om du är i behov av mycket surf. Det är egentligen bara Hallon som kan konkurrera med Vimla när det gäller pris. När det gäller studentabonnemang ser konkurrenssituationen ungefär likadan ut. Har du inte så stort behov av mycket surf kan även Fello vara ett intressant alternativ. Vilket abonnemang som är bäst för just dig beror så klart inte enbart på pris. Det finns andra faktorer att beakta när man jämför mobilabonnemang. Men är du primärt intresserad av ett billigt studentabonnemang är Vimla definitivt ett bra alternativ.

Kampanjer och studentrabatter

Utöver att ligga riktigt bra till på sitt ordinarie pris har Vimla kontinuerliga kampanjer på sina studentabonnemang. I regel handlar det om rabatterade priser under en tidsbegränsad period. I vissa fall kan det även inkludera en extra surfpott eller liknande incitament. Om du exempelvis funderar på att byta operatör vara värt att hålla koll på aktuella rabatter. Det kan faktiskt finnas lite extra pengar att spara.

Vanliga frågor om Vimla studentabonnemang

Om du är student kan Vimla vara ett mycket bra alternativ som mobiloperatör. Nedan försöker vi svara på några av de vanligaste frågorna om Vimla och deras erbjudande för studenter.

Vad händer med mitt Vimla studentabonnemang när jag slutar studera?

För att kunna teckna ett studentabonnemang hos Vimla behöver du vara registrerad på en studiemedelsberättigad utbildning. Detta kan Vimla kontrollera när du tecknar ditt nya mobilabonnemang. Att du sedan fortsätter att studera är något som de flesta mobiloperatörer inte kontinuerligt kontrollerar. Det är istället upp till dig att meddela Vimla och byta till ett vanligt Vimla mobilabonnemang när dina studier har avslutats.

Vilket nät använder sig Vimla av?

Vimla ägs av Telenor och det använder sig också av Telenors nät. Om du vill kontrollera Telenors täckning finner du deras täckningskarta här.

Hur kan jag nå Vimlas kundtjänst?

Vimla är en så kallad lågprisoperatör och som många andra mobiloperatörer som konkurrerar med låga priser har Vimla en något begränsad kundtjänst. Du kan exempelvis inte nå dem via telefon. Iställer erbjuder de support via chat och mail. De har även ett mycket utförligt hjälpcenter och ett forum där du kan finna lösningen på de allra vanligaste problemen.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 2

Inga betyg ännu

Lämna en kommentar