Comviq student

Nedan presenterar vi samtliga Comviq studentabonnemang med deras aktuella priser och eventuella kampanjer.

5 Abonnemang hittades

Senast kontrollerat: 2024-04-18

Student
Surf
2 GB
Samtal & SMS
Fria
115 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 115 kr/mån
57 kr/mån
1 206 kr
1 380 kr
0 mån
Student
Surf
10 GB
Samtal & SMS
Fria
145 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 145 kr/mån
72 kr/mån
1 521 kr
1 740 kr
0 mån
Student
Surf
20 GB
Samtal & SMS
Fria
195 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 195 kr/mån
97 kr/mån
2 046 kr
2 340 kr
0 mån
Student
Surf
40 GB
Samtal & SMS
Fria
225 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 225 kr/mån
112 kr/mån
2 361 kr
2 700 kr
0 mån
Student
Surf
100 GB
Samtal & SMS
Fria
345 kr/mån
Priset gäller i 3 månader, därefter 345 kr/mån
172 kr/mån
3 621 kr
4 140 kr
0 mån

Comviq studentabonnemang

Studenter är en stor potentiell kundgrupp för många mobiloperatörer och det är vanligt med olika former av studentrabatter. När det gäller Comviq har de specifika studentabonnemang med extra förmånliga villkor. Men även om det marknadsförs som just studentabonnemang är det egentligen ingen skillnad på dessa abonnemang och Comviqs ordinarie mobilabonnemang. Däremot får du som student lite mer surf för pengarna och rabatten för nytecknade abonnemang kan under perioder vara lite mer attraktiv.

Skillnader mellan olika studentabonnemang

I dagsläget erbjuder Comviq fem olika studentabonnemang. Den tydligaste skillnaden mellan dessa abonnemang är mängden surf som ingår. Det finns dock ett par andra skillnader. Exempelvis har 5G inte alltid ingått på alla studentabonnemang. Det finns även skillnader i antalet utlandsminuter som ingår. Gemensamt är att alla abonnemang saknar bindningstid om du inte köper en mobiltelefon och att det ingår fria samtal och SMS inom Sverige.

Spara surfen på Comviq studentabonnemang

Numera är det primärt mängden surf per månad som avgör hur mycket du betalar för ett studentabonnemang. Lika många andra mobiloperatörer tillåter därför Comviq sina kunder att spara eventuell oanvänd surf. Du har ju trots allt betalat för den. Just villkoren för att spara surfen kan dock skilja sig åt en hel del mellan olika operatörer. För Comviqs studentabonnemang gäller att du kan spara lika mycket surf som ingår i ditt abonnemang. Den surf du har sparat har ingen tidsbegränsning vilket innebär att du kan spara den i all evighet.

 • OBS – I dagsläget erbjuder inte Comviq sparad surf på sitt minsta studentabonnemang.

Priser på Comviqs studentabonnemang

Jämför vi Comviqs studentabonnemang med övriga alternativ är det tydligt att de hör till de mest prisvärda på marknaden. Speciellt om vi utgår från ordinarie priser och mängden surf som ingår. Mobiloperatörer som Hallon och Vimla kan dock periodvis ha betydligt aggressivare kampanjer vilket kan bidra till svårigheter att jämföra priser. Vår rekommendation är därför att inte enbart jämföra priset för abonnemangets första månader utan även dess ordinarie pris.

Nedan har vi listat alla Comviq studentabonnemang med mängden surf som ingår och till abonnemangets ordinarie pris.

Comviq studentabonnemang

6 GB

95 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Ej spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviq studentrabatt

15 GB

175 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviqs abonnemang för studenter

30 GB

225 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviq 50 GB student

50 GB

275 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info
Comviq abonnemang med mycket surf

100 GB

325 kr/mån

 • Fria samtal & SMS
 • Spara surf
 • Ingen bindningstid
Mer info

Kampanjer på studentabonnemang

Även om det finns konkurrenter till Comviq som kan ha kraftigare initiala rabatter på sina studentabonnemang så erbjuds du i regel någon form av extra rabatt som ny kund hos Comviq. Det kan exempelvis handla om ett rabatterat pris under ett antal månader eller en extra surfpott. Något som särskiljer Comviq från många andra lågprisoperatörer är att de också ofta kampanjar sina studentabonnemang tillsammans med mobiltelefoner.

 • Info – Här på Mobilabonnemangi.se sammanställer vi aktuella priser och kampanjer på studentabonnemang. Om du är intresserad av Comviqs aktuella kampanjer kan du enkelt jämföra dem mot övriga erbjudanden.

Mobiltelefoner hos Comviq

Konkurrenter som exempelvis Fello och Vimla erbjuder inte mobiltelefoner till sina kunder. Comviq har däremot ett stort utbud av de senaste modellerna från exempelvis Apple, Google och Samsung. Så önskar du en ny mobil tillsammans med ditt studentabonnemang kan Comviq vara ett intressant alternativ. Deras mobiler har förmånliga priser men för att kunna ta del av dessa är det nödvändigt att teckna ett studentabonnemang med bindningstid. Önskar du exempelvis en ny iPhone kan detta ändå vara något som är värt att överväga.

Täckning för Comviqs studentabonnemang

Alla Comviqs studentabonnemang använder sig av Tele2s mobilnät. Observera att nu har alla abonnemang tillgång till 5G. Tele2 har också ett mycket väl utbyggt nät. Inte minst på studentorter.

 • Tips – Är du osäker på hur täckningen för Comviqs studentabonnemang är där du bor eller studerar rekommenderar vi att du kontrollerar deras täckningskarta.

Betalningsalternativ hos Comviq

Väljer du att teckna ett studentabonnemang hos Comviq finns det ett flertal olika betalningsalternativ. Den initiala fakturan kommer dock skickas till dig via mail. När du sedan fått dina inloggningsuppgifter kan du ändra till kortbetalning. Du registrerar ditt kort via appen eller genom att logga in på Mitt Konto från Comviqs hemsida. Utöver kortbetalning är det även möjligt att betala dina fakturor via Swish.

Support hos Comviq

Stöter du på problem eller behöver hjälp med ditt studentabonnemang erbjuder Comviq support i flera olika kanaler. Du kan exempelvis lösa flera frågor genom deras app eller genom att logga in på ”Mitt Konto”. Det finns även mängder av användbar information på comviq.se. Önskar du att kontakta deras kundservice kan du nå dem via mail, chat eller telefon. Just telefonsupporten är dock begränsad till vardagar.

Comviq studentabonnemang – FAQ

Comviqs studentabonnemang

Har du precis börjat studera kan det finnas god anledning till att undersöka vilka studentrabatter du kan ta del av. Förhoppningsvis har du nu redan fått lite bättre koll på Comviqs erbjudande till studenter. Men har du inte fått svaren på dina frågor kanske du hittar dem nedan.

Svarar vi inte här på just din fråga går det alltid bra att kontakta oss eller att skriva din fråga i form av en kommentar längre ner på sidan.

Klicka på ett hjärta för att betygsätta denna artikel!

Genomsnittligt betyg 5 / 5. Antal betyg: 4

Inga betyg ännu

1 svar på ”Comviq student”

 1. Tycker det är bra att Comviq erbjuder bättre pris på mobiler tillsammans med sina studentabonnemang. Har inget emot att ha bindningstid på mitt abonnemang om jag kan få ett bättre pris på en ny iPhone.

  Svara

Lämna en kommentar