Alla hjärtans dag erbjudande från Hallon

Mobiloperatörer tar alla chanser de kan för att locka till sig nya kunder. Så när det är alla hjärtans dag missar inte Hallon att paketera en bra deal för nya användare av sina abonnemang.

Att teckna ett nytt mobilabonnemang på alla hjärtans dag är kanske inte de mest romantiska vi har hört talas om. Men faktum är att detta erbjudande från Hallon är riktigt bra och värt att uppmärksammas enligt oss.

Om erbjudandet

Under alla hjärtans dag får alla nya kunder hos Hallon 50% rabatt på sitt nya mobilabonnemang. Detta pris gäller dock bara i tre månader. Sen övergår priset till ordinarie. Denna typ av kampanjer är mer regel än undantag när det gäller Hallon. Det som däremot är lite extra intressant är alla dessutom får 100 GB extra i surf till sitt abonnemang. Just Hallon låter oanvänd surf sparas på abonnemanget. Detta gör det därför möjligt att teckna ett lite billigare abonnemang med mindre data och sedan nyttja “potten” som erbjuds under denna kampanj. Observera att detta erbjudande enbart gäller under den 14 februari.

💡 Tips! Det är ganska sällan mobiloperatörer har erbjudanden som enbart gäller under en dag. Men vill du vara säker på att inte missa reor och bra deals rekommenderar vi att du följer Mobilabonnemangi.se på Twitter.

Lämna en kommentar