Halva priset hos Vimla i 4 månader

Kampanjer på mobilabonnemang avlöser varandra. Idag lanserade Vimla sin senaste kampanj. De erbjuder halva priset på alla sina abonnemang i fyra månader. Kampanjen gäller enbart nya kunder.

Med halva priset innebär det att du kan teckna deras minsta konsumentabonnemang för 50 kr/mån. Då får du 3 GB surf och fria samtal inom Sverige. Antagligen betydligt billigare än ditt nuvarande mobilabonnemang. Behöver du mer surf har Vimla mobilabonnemang med upp till 100 GB data per månad. Erbjudandet gäller fram till 2 maj 2022. Du behöver dock inte känna någon stress. Den här typ av kampanj är långt ifrån unik när det gäller Vimla och det kommer antagligen ersätta den med ett likvärdigt erbjudande så fort den nuvarande kampanjen löpt ut

Ingen bindningstid på Vimlas abonnemang

Även om denna kampanj faktiskt inte är något speciellt när det gäller Vimla är det ändå ett bra erbjudande. Sitter du med ett dyrt mobilabonnemang idag finns det pengar att spara. Vimla har heller inga bindningstider och det är smidigt att flytta med sitt nuvarande nummer till dem. Så du kan gott testa Vimla och är du inte nöjd kan du självfallet byta till en annan mobiloperatör utan att behöva vänta ut någon bindningstid.

Lämna en kommentar