Stark kampanj från Hallon inför skolstarten

Nu börjar tyvärr semestern lida mot sitt slut och snart drar skolorna igång. Inför just skolstarten passar Hallon på att lansera en riktigt stark kampanj på alla sina mobilabonnemang.

Med start idag kostar samtliga mobilabonnemang hos Hallon 19 kr per månad. Priset gäller i 4 månader för att sedan övergå till ordinarie pris. Detta innebär exempelvis att du enbart betalar 19 kr för 200 GB surf om du är intresserad av ett Hallon barnabonnemang eller ett Hallon studentabonnemang. Just denna typ av kampanjer är relativt ovanliga och det finns faktiskt ganska mycket pengar att spara. Speciellt om du är i behov av mycket data.

Som alltid gäller priserna enbart för nytecknade mobilabonnemang. Är du redan kund hos Hallon påverkas inte ditt pris. Observera att abonnemanget övergår till sitt ordinarie pris efter 4 månader så försök att hitta den datamängd som passar just dina behov. Väljer du att nedgradera ditt abonnemang efter 4 månader förlorar du nämligen den surf du eventuellt har sparat.

Kampanj även för företagsabonnemang

En annan aspekt som särskiljer denna kampanj från många andra är att även Hallon företagsabonnemang har samma villkor. Ett företagsabonnemang för 19 kr i månaden är svårslaget. Enligt oss kan detta vara ett perfekt tillfälle för enmansföretag eller småföretag att se över sin mobiltelefoni. Har ditt företag inga avancerade behov kan detta vara ett ypperligt tillfälle att byta mobiloperatör.

För vem passar denna kampanj?

Enligt oss är detta en av de starkaste kampanjer Hallon har haft detta år. Speciellt lockande blir den för de användare som har ett behov av mycket surf. Priset på 19 kr för Hallons största abonnemang är svårt att slå och det kan finnas mycket pengar att spara om du idag sitter med ett dyrare abonnemang.

Det kan så klart även vara lockande för nya studenter som letar efter bra studenterbjudanden eller kanske som det första barnabonnemanget inför skolstarten. Är du småföretagare kan det även vara ett bra tillfälle att potentiellt dra ner på företagets kostnader.

4 svar på ”Stark kampanj från Hallon inför skolstarten”

  1. Varför rekommenderar ni att välja ett abonnemang som passar mitt behov? Kan jag inte bara beställa studentabonnemanget med 200 GB. Betala 19 kr i fyra månader. Spara massa surf och sen nedgradera när abonnemanget går tillbaka till ordinarie pris?

    Svara
    • Hej Daniel, vi förstår vad du menar men granskar du villkoren hos Hallon gällande sparad surf kommer du se att du förlorar all surf du har sparat om du nedgraderar ditt mobilabonnemang. Vi kan bara anta att det är just för att hindra deras kunder från att spara surf från ett större abonnemang för att sedan byta ner sig. Dessutom har de en gräns som innebär att du max kan spara 100 GB surf på ett enskilt abonnemang.

      Svara

Lämna en kommentar