Dubbel surf hos Fello hela februari

I tider av inflation och höga elpriser kan det finnas goda skäl att se över sina utgifter. Sitter du exempelvis med ett dyrt mobilabonnemang kan det vara extra intressant att överväga den kampanj Fello startade idag.

Som övriga mobiloperatörer som erbjuder billiga mobilabonnemang erbjuder Fello vanligtvis ett rabatterat pris på sina abonnemang till nya kunder. Rabatten är dock i regel tidsbegränsad och efter ett par månader kommer du betala fullt pris. I den kampanjen de startar idag är upplägget lite annorlunda. 

Om du tecknar ett nytt mobilabonnemang hos Fello under februari får du dubbel surf. Det fina med denna kampanj är att den dubbla surfen gäller så länge du behåller ditt abonnemang. Du får dessutom ett rabatterat pris de 2 första månaderna.

Är detta en bra kampanj?

Enligt oss är detta en bra kampanj. Jämför vi exempelvis med likvärdiga abonnemang hos Hallon och Vimla står sig priserna från Fello riktigt bra. Exempelvis får du med denna kampanj 28 GB surf till ett ordinarie pris på 195 kr per månad. Jämför vi detta Hallon har de ett likvärdigt abonnemang på 25 GB surf där det ordinarie priset är 249 kr per månad. Förvisso får du just nu en bättre rabatt de 3 första månaderna från Hallon. Men ser du lite mer långsiktigt är kampanjen från Fello riktigt konkurrenskraftig. 

Villkor för kampanjen

Kampanjen från Fello pågår under hela februari så det finns ingen anledning att känna dig stressad. Kampanjen gäller dessutom på deras student- och seniorabonnemang. Dessvärre har de undantagit erbjudandet med dubbel surf på deras minsta abonnemang som har ett ordinarie pris på 95 kr per månad. Varför dom valt att undanta just det abonnemanget känns aningen oklart.

💡 Tips: Genom att följa Mobilabonnemangi.se på Twitter kan du snabbt och enkelt ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer från svenska mobiloperatörer.

Lämna en kommentar