Glad Valborg önskar Hallon

Mobiloperatören Hallon har mer eller mindre ständigt kampanjer för att locka till sig ytterligare kunder. Så när det vankas Valborg spetsar de till sitt erbjudande för att nå de som är villiga att byta mobiloperatör.

Kampanjen som startar den 22 april ger nya kunder hela 75% rabatt på sitt mobilabonnemang. Rabatten gäller i tre månader för att sedan övergå till ordinarie pris. Inga av Hallons mobilabonnemang har bindningstid så är du intresserad av Hallon kan detta vara en bra chans att testa dem.

Villkor för kampanjen

Denna kampanj sträcker sig fram till 12 maj. Den gäller enbart för nya abonnemang. Du som redan är kund hos Hallon får ingen rabatt. Du kan däremot teckna fler abonnemang och då ta del av rabatten. Kampanjen gäller för alla Hallons konsumentabonnemang. Det vill säga även Hallon barnabonnemang och Hallon seniorabonnemang. Dock ger det ingen rabatt på Hallon företagsabonnemang.

Jämföra priser på mobilabonnemang

Med 75% rabatt kostar Hallons billigaste abonnemang 19 kr per månad. Då ingår fria samtal och SMS samt 4 GB surf. Det är så klart ett svårslaget pris. Och när man jämför mobilabonnemang är just priset antagligen en av de viktigaste faktorerna. Vi rekommenderar dock att man inte “stirrar sig blind” på lockpriser som det faktiskt handlar om i detta fall. En bättre aspekt att jämföra är det ordinarie priset. När det gäller just Hallon ligger de också väldigt bra till där. Speciellt om du har behov av mycket surf.

Glad Valborg!

Lämna en kommentar