Hallon firar 10 år med kampanj

Det har nu gått 10 år sedan Hallon lanserades som en ny mobiloperatör på den svenska marknaden. Detta jubileum firar också Hallon med en riktigt stark kampanj som vi tycker är värd att uppmärksamma.

För att fira 10 år erbjuder Hallon alla sina mobilabonnemang för 10 kr per månad i 3 månader. Detta är så klart ett väldigt bra erbjudande, speciellt om du är intresserad av ett mobilabonnemang med mycket surf vars ordinarie pris är betydligt högre.

Utöver ett extremt lågt pris på mobilabonnemanget får du även 10 GB extra surf, oavsett vilket abonnemang du väljer. Detta blir så klart lite extra attraktivt för de mindre abonnemangen. Enligt oss är detta en riktig stark kampanj som kan vara värd att överväga om du letar efter ett billigt mobilabonnemang.

Kampanj även på företagsabonnemang

När Hallon lanserar större kampanjer är det i regel på alla sina ordinarie mobilabonnemang samt senior-, barn- och studentabonnemang. För denna kampanj har de även inkluderat Hallon företagsabonnemang. Detta innebär att du faktiskt kan teckna ett nytt företagsabonnemang med 100 GB surf för bara 10 kr per månad i 3 månader. Ett svårslaget erbjudande.

Lämna en kommentar