Rabatt i 1 år från Comviq

Comviq startar 2024 med att ge 30% rabatt på samtliga mobilabonnemang. Vid en första anblick kanske inte det låter så anmärkningsvärt men enligt oss är detta ett riktigt starkt erbjudande.

Det som gör denna kampanj från Comviq lite extra intressant, enligt oss, är att du som kund erhåller rabatten i hela 12 månader. Vanligtvis brukar många mobiloperatörer erbjuda ett “lockpris” under ett par månader för att sedan höja priset till det så kallade ordinarie priset. Operatörer som exempelvis Hallon och Vimla ger vanligtvis en bättre rabatt än 30% till sina nya kunder. Men det priset gäller då en betydligt kortare tid än 12 månader.

Just dessa lockpriser under en begränsad period kan göra det lite svårt att jämföra mobilabonnemang på ett rättvist sätt. Det är just därför vi på Mobilabonnemangi.se även presenterar årskostnaden för samtliga mobilabonnemang. Dels kostnaden för år 1 (som räknar med eventuella nykundsrabatter) och dels kostnaden för år 2. Observera att inga av de mobilabonnemang vi presenterar har någon bindningstid. Du kan med andra ord avsluta ditt mobilabonnemang precis när du vill utan några extra kostnader.

Jämföra årskostnaden

Att enbart utgå från månadskostnaden för mobilabonnemanget de första månaderna kan faktiskt leda till att du väljer ett dyrare mobilabonnemang. I alla fall på lång sikt. Vi rekommenderar därför att du även kontrollerar och jämför årskostnaden för abonnemanget. Speciellt om det är priset som är det viktigaste för dig när du väljer mobilabonnemang. Genom att jämföra årskostnaden tar du både eventuell rabatt och ordinarie pris i åtanke innan du genomför ditt val.

Villkor för kampanjen

Kampanjen med 30% rabatt i 12 månader gäller för samtliga av Comviqs mobilabonnemang. Så oavsett om du är intresserad av ett seniorabonnemang eller mobilabonnemang till ditt barn kommer du få rabatten. Dock gäller erbjudandet enbart för nya kunder till Comviq eller deras befintliga kontantkortskunder.

God fortsättning!

1 svar på ”Rabatt i 1 år från Comviq”

Lämna en kommentar