Vimla erbjuder halva priset i 4 månader

Vimla har i princip alltid lockande kampanjer för att attrahera nya kunder. Idag startar de dock en lite extra attraktiv kampanj. Halva priset i fyra månader och en extra surfpott på 30 GB.

Semestern närmar sig sitt slut och skolorna startar inom kort. Ett perfekt tillfälle att se över sin ekonomi och eventuellt byta mobilabonnemang. Sitter du idag med ett dyrt mobilabonnemang tycker vi att denna kampanj från Vimla kan vara värd att titta lite närmare på. 

Det Vimla erbjuder är 50% rabatt de första 4 månaderna på samtliga ordinarie mobilabonnemang. Dessutom får du en extra surfpott på 30 GB. Kampanjen gäller även för Vimla Studentabonnemang och Vimla Seniorabonnemang. Efter de initiala 4 månaderna övergår abonnemangen till ordinarie pris. Vimla har ingen bindningstid så är du inte nöjd eller inte vill betala ordinarie pris kan du enkelt säga upp ditt abonnemang. Vimla har dock väldigt billiga mobilabonnemang även till ordinarie pris.

Värt att notera är denna kampanj inte gäller för Vimla Barnabonnemang. Där erbjuder istället Vimla 75% rabatt i 2 månader. Surfpotten på 30 GB ingår dock. Just surfpotten kan faktiskt vara värd mer än du tror då det ger dig möjlighet att välja ett lite billigare abonnemang med mindre surf. Glöm dock inte att kontrollera villkoren för att spara din surf.

Villkor för Vimlas kampanj

Denna kampanj startar idag och gäller fram till den 18e september. Som alltid gäller den enbart för nytecknade abonnemang. Är du redan kund får du varken rabatterat pris eller surfpott. Det är dock fullt möjligt att ta del av kampanjen om du tidigare varit kund hos Vimla men inte är det idag.

💡 Tips: Genom att följa oss på Twitter kan du enkelt ta del av aktuella kampanjer och erbjudanden från olika mobiloperatörer.

Lämna en kommentar