Vimla och Hallon lanserar nya kampanjer

Hösten har kommit och både Vimla och Hallon lanserar starka kampanjer denna vecka. Så är du ute efter att byta mobiloperatör kan det finnas anledning att granska respektive operatörs erbjudande lite extra noga.

Både Vimla och Hallon erbjuder riktigt billiga mobilabonnemang med mycket surf. För att locka till sig nya kunder ger de också generösa rabatter till de som väljer att teckna ett nytt mobilabonnemang eller portera över sitt telefonnummer från en annan operatör. Kampanjerna de har lanserat denna vecka är lite starkare än normalt så låt oss granska vad de innebär och försöka jämföra vilken av operatörerna som har det bästa erbjudandet just nu.

Vimlas kampanj

Vimla har i princip alltid någon form av erbjudande till nya kunder. Vanligtvis handlar det om ett reducerat pris under ett par månader. Just nu erbjuder de priset 20 kr/mån på alla Vimlas mobilabonnemang. De reducerade priserna gäller i 4 månader. Enligt oss är detta erbjudande extra intressant om du har ett behov av mycket surf. Önskar du ett av Vimlas större mobilabonnemang blir rabatten riktigt bra och det finns potentiellt mycket pengar att spara.

Kampanjen gäller preliminärt till 12 november och gäller enbart för tecknande av nya mobilabonnemang.

Hallons kampanj

Även Hallon har i princip alltid någon form av kampanj som riktar sig mot potentiellt nya kunder. Den kampanj de nu lanserat innebär en kraftig prisreduktion för alla Hallons mobilabonnemang för konsumenter. Deras minsta abonnemang börjar på 19 kr/mån och går upp till 79 kr/mån för deras största abonnemang. Likt Vimla gäller de rabatterade priserna i 4 månader för att sedan övergå till ordinarie priser.

Kampanjen gäller preliminärt till 31 oktober och gäller enbart för tecknande av nya mobilabonnemang.

Vilken av Vimlas och Hallons kampanjer är bäst?

Enligt oss är båda dessa kampanjer riktigt bra. Vilken som är bäst för just dig beror lite på dina behov av data och övriga preferenser. Men rent generellt är erbjudandet från Vimla aningen starkare om du behöver mycket data. Har du däremot lite mer begränsat behov av surf är priserna relativt likvärdiga. Det kan också vara värt att påpeka att Hallon erbjuder 5G på alla sina mobilabonnemang. Något Vimla inte gör i dagsläget. När det gäller övriga aspekter att jämföra rekommenderar vi vår jämförelse av Vimla och Hallon.

Lämna en kommentar