Vimla uppdaterar sin kampanj

Som ny kund kan du nästan alltid få ett fördelaktigt erbjudande om du byter till en mobiloperatör som Vimla. I dagarna har de också uppdaterat sitt kampanjerbjudande.

Under sommaren erbjöd Vimla halva priset på alla sina mobilabonnemang plus en surfpott på 30 GB. De har nu tagit bort surfpotten och erbjuder i stället 75% rabatt på samtliga mobilabonnemang i 5 månader. Rabatten gäller oavsett om du är intresserad av exempelvis ett Vimla seniorabonnemang eller Vimla studentabonnemang

Efter de initiala 5 månaderna med rabatt kommer du sedan att betala ordinarie pris. Detta är under förutsättning att du väljer att fortsätta att vara kund. Vimla har idag ingen uppsägningstid på sina mobilabonnemang och det är därmed fullt möjligt att byta operatör igen efter att rabatten löpt ut.

Enligt oss är detta ingen större förändring av den tidigare kampanjen. Visst ser 75% rabatt bättre ut än 50%. Men många missar värdet på den surfpott som de nu valt att ta bort. Just värdet på surfpotten kan i och för sig vara väldigt individuellt men för vissa kan den ha ett betydligt större värde än några extra procents rabatt under en tidsbegränsad period

Villkor för kampanjen

Som alltid gäller rabatten enbart för nytecknade mobilabonnemang. Är du redan kund hos Vimla idag kommer ditt nuvarande pris, eller eventuella surfpott, inte att påverkas. Vimla själva har meddelat att kampanjen preliminärt kommer att pågå fram till 15 oktober. Så det finns med andra ord gott om tid om du är intresserad av att byta mobiloperatör.

1 svar på ”Vimla uppdaterar sin kampanj”

Lämna en kommentar