Kampanj på alla Comviqs abonnemang

Att det är mitt i semestern hindrar inte Comviq från att lansera en större kampanj för alla sina mobilabonnemang. Den angivna anledningen för kampanjen är en födelsedag.

Tydligen fyller Karim 79 år och då tar Comviq chansen att erbjuda alla sina mobilabonnemang för 79 kr per månad. Om du inte vet vem Karim är så är det personen Comviq kontinuerligt använt i sin marknadsföring under många år nu. Så grattis på födelsedagen till Karim!

Karim Comviq

Gällande kampanjen så gäller priset på 79 kr i 3 månader för att sedan återgå till sitt ordinarie pris. Just denna typ av kampanj där samtliga abonnemang får samma pris blir så klart lite extra lockande om du har ett behov av mycket data. Rabatten blir ju betydligt större rent procentuellt på deras största abonnemang. För abonnemang med mindre surf är faktiskt denna kampanj inte speciellt lockande.

Comviqs olika mobilabonnemang

Comviq har idag 19 olika mobilabonnemang där den primära skillnaden är mängden surf som ingår och eventuell rabatt om du exempelvis är student eller över 55 år:

Alla dessa mobilabonnemang kostar nu alltså 79 kr/mån i 3 månader. Observera att det kan finnas mindre skillnader utöver mängden surf. Exempelvis finns det skillnader i tillgången till 5G-nätet och antalet fria utlandsminuter.

Villkor för kampanjen

Kampanjen kommer att pågå under 7 dagar och priset gäller enbart för tecknande av nya abonnemang. Är du redan kund hos Comviq kommer ditt nuvarande pris inte att påverkas.

Lämna en kommentar