Mobilabonnemang för 25 kr

Idag startar Hallon en ny kampanj där de erbjuder sina mobilabonnemang för enbart 25 kr per månad. Priset gäller även för deras största abonnemang där det ingår väldigt mycket surf.

Hallon har som vana att ge ett rabatterat pris under ett par månader till nya kunder. Vanligtvis handlar det om halva priset i 3 månader eller dylikt. Till och från har de dock kampanjer där rabatten för vissa abonnemang blir ännu större. Detta är en sådan kampanj.

Från och med idag kan du teckna alla mobilabonnemang från Hallon för enbart 25 kr per månad. Priset gäller i 3 månader. Efter den perioden betalar du sedan fullt pris om du väljer att vara kvar som kund. Önskar du inte vara kvar efter den initiala perioden har Hallon ingen bindningstid och du är fri att byta till en annan mobiloperatör.

Kampanj för dig som behöver mycket surf

Har du inte behov av speciellt mycket surf är detta inte någon speciellt bra kampanj. Har du däremot ett stort behov av surf finns det mycket pengar att spara. Om du exempelvis väljer Hallons största mobilabonnemang sparar du lite över 1 000 kr på denna kampanj. Detta gäller även för deras största barnabonnemang och studentabonnemang.

Villkor för kampanjen

Kampanjen gäller för alla Hallon konsumentabonnemang. Det vill säga även för deras barn-, student- och seniorabonnemang. Som alltid gäller dessa rabatterade priser enbart för nya kunder. Hallons olika företagsabonnemang ingår dock inte i denna kampanj.

Lämna en kommentar